Više nećete imati problema sa bolovima u leđima, vratu i zglobovima: Uzmite par kašika ovog napitka

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vrijeme uklanjati toksine i njihov otpad. Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon pirinčem/rižom.

Uzmite onoliko kašika braon riže koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procjedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon riže i skuhajte je 3-4 minuta bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutru.

Preostalu rižu ponovo prelijte prokuhalom vodom i ostavite u frižideru do sljedećeg jutra. Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite svu rižu iz tegle.

Tajna je u tome što braon pirinač posjeduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crijevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna djeluju kao apsorbenti.

Na ovaj način se crijeva, krvni sudovi, zglobovi i drugi dijelovi tijela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci. Čišćenje tijela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše tjelesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osjećati i zdravije i mlađe.

Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutru, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dvije nedjelje počinje pravo pročišćenje organizma.

Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primjetiti po boji urina koji će postati mutan. Nakon toga ćete se osjećati lepše i mlađe.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.

PROČITAJTE  Ako imate problema sa srcem, možda je problem u partneru