Sleek bun: Pogledajte video i napravite ovu jednostavnu frizuru

Sleek bun
Kendall Jenner je poznata po ovoj frizuri

Sleek bun, odnosno zaglađena pundža, važi kao jedna od najtraženijih frizura 2022. godine, bez obzira da li je riječ o svakodnevnim ili svečanim izdanjima. 

Klasična, ali opet ova veoma glamurozna pundža, osvojila je beauty svijet zbog činjenice da je veoma lako možete napraviti kod kuće. Za ovu frizuru potrebno vam je samo nekoliko minuta, ili ako ste vješti samo nekoliko sekundi. S obzirom da sleek ne zahtijeva svježe opranu kosu, ova frizura je idealna kada želimo odložiti dane pranja, ali svejedno izgledati chic.

Ovu frizuru obožavaju i slavne dame tako sleek bun često vidimo kao dio izdanja Hailey Bieber ili Kendall Jenner. Naime, zaglađena pundža naglašava crte vašeg lica, te na taj način ističe vašu ljepotu. Stoga, kako biste je na najlakši način pronašli smo vam tutorial koji će olakšati posao.  

Punđa je višefunkcionalna frizura koja se može nositi bilo kad i bilo gdje. Kako kod kućnih aktivnosti ili odmaranja, za vrijeme rekreacije i treninga, ona je dobar izbor. Ali, i tokom uobičajenog radnog dana u školi ili na poslu, a brzo može postati i elegantna frizura za večernje izlaske.

Nerijetko su punđe izbor slavnih na crvenom tepihu. Biraju je jer je elegantna i čini ženu pivlačnom.

Punđa je jedna od onih frizura koja može učiniti da svaki look izgleda prilično elegantno. Posebno ako želite istaći savršenu šminku, nakit ili jednostavno nemate vremena za feniranje.

PROČITAJTE  Stomatolozi objašnjavaju: Kada treba prati zube, većina ljudi griješi