Trikovi za nezaboravnu predigru: Isprobajte nešto novo

Ponekad naš ljubavni život zapadne u monotoniju, pa ga trebamo dodatno začiniti raznim tipovima predigre. Donosimo ti trikove za najbolji foreplay života.

Predigra bi trebala biti sastavni dio seksa. Seks nije samo čin penetracije, već cjelokupni proces uzbuđivanja koji polakom gradacijom dolazi do vrhunca. Baš zato je mnogim ljudima, a posebno ženama, potrebna duga i temeljita priprema za penetraciju tijekom koje će se maksimalno uzbuditi. Predigra je nepravedno zapostavljen dio seksualnog čina, a upravo ona drži ključ savršenog seksa.

Inspirirajte se nekim od naših ludih seksi trikova i ideja za predigru i priušti svom partneru seks iz snova. Osim što ćete razbuditi strasti, motivirat ćete se za daljnje istraživanje vlastite seksualnosti – a to je uvijek poželjno.

Nabaci neki seksi kostimić i priredi svom dragom fantaziju u javi. Kostimiranje omogućava da se osjećamo kao druga osoba te da ispoljimo tajne želje i strasti koje se možda ne bismo usudili izraziti u bilo kojoj prilici. Jednostavno stavite periku ili oko očiju poveži masku i to će već biti dovoljno da se osjećate drugačije i više seksi. 

PROČITAJTE  Zašto svaka treća žena osjeća bol tokom seksa?