Trikom s palčevima otkrijte da li je vaše držanje tijela pravilno 

Doktor Alan Mandell s Floride otkrio je jednostavan trik s palčevima pomoću kojeg ćete u tri sekunde saznati da li je vaše držanje tijela ispravno ili ne. 

Jednostavnim i korisnim savjetima doktor Mandell pomaže mnogima da promijene određene životne navike i tako poboljšaju kvalitetu života i budu zdraviji. 

On svoje savjete dijeli sa svojim prijateljima i sljedbenicima na društvenoj mreži Facebook. Ovaj put je govorio o načinu kako brzo otkriti kakvo je naše držanje. 

“Gledanje u mobitel sa savijenim vratom prema dolje uzrokuje da ramena sve više idu prema naprijed, kao i mnoge degenerativne promjene na zglobovima, ligamentima mišićima i živcima, podsjeća. Iskrivljeno držanje bolest je današnjice, ali taj problem možete umanjiti osvijestite li to kako držite palčeve kada su vam ruke uz tijelo”, naveo je. 

držanje tijela
Nepravilno držanje može dovesti do velikih bolova

On tvrdi da bi vam palčevi, kada su ruke spuštene uz tijelo, trebali ići prema naprijed ili čak malo prema van, što će značiti i da pravilno držite ramena. 

Suprotno tome, ako vam palčevi idu prema unutra, znači da vam ramena idu prema naprijed što ukazuje na loše držanje tijela. Na taj način u tri sekunde možete saznati da li vaše držanje tijela ispravno ili nije. 

PROČITAJTE  Predstavljena nova linija za njegu izrazito osjetljive kože beba i djece
„Becutan Sensitive“