Tipovi žena za kojima muškarci gube glavu: Otkrij da li si među njima

Samouvjerene i atraktivne djevojke za kojima se svi okreću su krajnji cilj svakog muškarca.

Ima toliko stvari na njima koje muškarci smatraju privlačnim – od načina na koji hodaju, do uzdisanja u toku seksa. One imaju onu privlačnu vibraciju koja ih pretvara u magnet za muškarce. Ono čime ovakve djevojke odišu je visoko samopoštovanje koje se može vidjeti na kilometar.

Mnoge mlade žene u današnje vrijeme nastoje da izgledaju dobro, što pokazuje da misle da je privlačan spoljašnji izgled važan. S druge strane, ljepota je zaista u očima posmatrača, pa tako mnoge prelijepe djevojke nekim momcima jednostavno nisu privlačne, jer smatraju da su prazne iznutra. Ako ste zainteresovani da znate za kojim to tipovima žena muškarci doslovno gube glavu, zavirite u našu galeriju.

Fatalna djevojka
Ova vrsta djevojke je san svakog muškarca. Ona ima sve što može da usreći jednog muškarca i toga je svjesna. Najviše od svega se ističu njen stil, savršen izgled i intelekt. To je djevojka koju riječ „snažan“ ne opisuje dovoljno i koja se nikad ne zadovoljava manjim od onog što smatra da zaslužuje. Ovakva djevojka konstantno ulaže u sebe i svoje znanje zna da iskoristi. Iako djeluje pomalo zastrašujuće zbog samopouzdanja kojim zrači, ona je momcima neodoljiva.

Zabavna djevojka
Rekli smo već da djevojke koje su momcima privlačne ne moraju nužno da izgledaju poput top modela. Mnogi muškarci će prije odabrati djevojku koja je zabavna i koja ih može nasmijati, nego onu koja ima lijepo izvajano tijelo. Djevojka koja sebi dozvoljava da uvijek bude nasmijana, dobronamjerna, pozitivna i koja zna kako da oraspoloži druge je jednostavno magnet za muški pol.

PROČITAJTE  Kad su dugo bez seksa, muškarci rade ovo…

Slatka djevojka
Ovaj tip djevojke je zapravo nešto najbolje što može da se desi jednom muškarcu. Da bi privukla muškarca svojih snova nije neophodno da djevojka nosi uske mini suknje i visoke potpetice. Dovoljno će biti da ostavlja utisak da je osoba zadovoljna sobom koja ima svoj integritet. Najljepše žene su zapravo one koje imaju svoj stil i koje ne prate slijepo modne trendove. Muškarci smatraju da je takva djevojka neodoljivo slatka.

Neiskusna djevojka
Nevjerovatno, ali istinito je to da je ovakva djevojka pravi magnet za muškarce. Sve u vezi jedne takve devojke je misterija i nema tog muškarca koji će odoljeti želji da je bolje upozna. Međutim, ona nije lako uhvatljiva jer se plaši da će se previše brzo vezati za nekog. Ona je poput nepoznate teritorije i zbog toga je u centru pažnje muškaraca. Zbog nedostatka iskustva na polju ljubavi, ona djeluje plašljivo i svaki muškarac bi volio da baš on bude taj koji će je zaštititi.

Opasna djevojka
Ovaj tip žene je kao otrov za muškarce koji svesni piju. Ona je neustrašiva i igra isključivo po svojim pravilima. Ona je ta koja ne trpi nepravdu i ako poželi da je osvoji, muškarac će morati da poseduje mnogo više od dobrog izgleda. Ova djevojka nije došla do svega što ima preko noći i vrlo dobro zna da cijeni ono što posjeduje. S njom nema šale i prvo što od muškarca zahtjeva je poštovanje, piše Ženskimagazin.