Produžite užitak: Evo kako povećati izdržljivost u krevetu

Za prijevremenu ejakulaciju većinom je kriv psihički faktor, a ne fizički, pa se seksualna izdržljivost može povećati prirodnim metodama, tvrdi Jane K. Allende, autorica knjige “Increase Your Sex Power Naturally”.

„Muškarci koji prerano ejakuliraju tijekom seksa trebaju poboljšati rad neuronskog sistema kako bi povećali seksualnu izdržljivost. Najvažnije je ojačati ljubavni ili pc mišić, a kada on ojača, moći ćete duže izdržati u krevetu i pružiti svojoj partnerici bolji seksualni užitak“, kaže.

„Jedan od najboljih načina da povećate svoju seksualnu izdržljivost u krevetu je metoda ‘kreni-stani’. Vježbati se može tokom seksa ili dok sami masturbirate. Prestanite sa svom stimulacijom i izvadite penis  kada osjetite da ste toliko uzbuđeni da biste mogli ejakulirati za minutu. Zatim se opustite i pričekajte dok ne dobijete kontrolu nad svojom uzbuđenosti i dok vas ne prođe nagon za ejakulacijom – savjetuje.

Ukoliko vodite ljubav, za to vrijeme promijenite pozu ili partnericu zadovoljavajte oralno. Kada ste sigurni da vas je prošao nagon za ejakulacijom, nastavite seksualnu stimulaciju. Ovu vježbu možete ponavljati koliko god želite.

„Umjesto metode ‘kreni-stani’, možete isprobati i tehniku ‘pritisne tačke’. Nekoliko trenutaka prije ejakulacije, pritisnite ljubavni mišić koji se nalazi između anusa i testisa. Ako ste početnik, trebali biste u isto vrijeme prestati sa seksualnom stimulacijom za svaki slučaj. Nakon nekog vremena, moći ćete izvesti ovu tehniku bez zaustavljanja seksualne stimulacije“, pojašnjava Jane K. Allende.

„Pritišćite ljubavni mišić dok ne prestane ejakulacijski nagon. Početnici bi trebali pritiskati mišić dodatnih deset sekundi“, dodala je.

PROČITAJTE  Ovo je nešto najvruće što možete izvesti u krevetu. Problem je što se rijetki na to odvaže