Probajte najlakšu dijetu: Postoji trik kojim će topla voda sa limunom i medom brzo topiti kilograme

Ne biste mnogo da smršavite, pet kilograma vam je dovoljno, a osam bi bilo savršeno. Onda, probajte dijetu sa toplom vodom.

Topla voda sa limunom i kašičicom meda pospješuje varenje, čisti organizam, topli masne naslage i polako, ali sigurno uništava celulit.

Dobro je poznato da Kinezi nikada ne piju hladnu, već isključivo toplu vodu. Oni to rade, jer stomaku više prija topla voda. Kada se tome doda iscijeđen limun dobija se vitaminska bomba koja će organizmu pružiti potreban imunitet. Med je još jedan sastojak ove dijete, a dobro je poznato koliko je koristan.

Stavite 2 decilitra vode da se zagrije, ali ne i da proključa. Neka voda bude topla da može da se pije, ali ne i mlaka. Iscijedite jedan limun i sipajte u vodu. Dodajte dvije kašičice meda.

Dnevno treba da popijete osam čaša vode, pa ih pravilno rasporedite tokom dana. Pije se sat vremena prije obroka, na prazan stomak. Prva čaša se pije ujutru, čim ustanete, prije kafe i bilo kakvog obroka.

Trudite se da ručate “na kašiku” supu, čorbu i dosta ribe. Doručkujte pahuljice, jer dugo drže sitim. Trudite se da rekreativno vježbate, recimo, brzo hodate pola sata tokom dana. Umjesto lift – idite stepenicama pješke.

PROČITAJTE  Mršavija već za pet dana: Dijeta s maslinama za top formu