Neočekivane erogene zone koje otključavaju nepoznate užitke

Vjerovatno svi mogu nabrojati najčešće erogene zone, ali postoje i one koje nisu toliko očite. Stručnjakinja za seks i veze, Anabelle Knight, objasnila je pet neočekivanih erogenih zona:

Tjeme

Prepuno živčanih završetaka, tjeme je jedna od najboljih nepoznatih erogenih zona. Neka vam partner vršcima prstiju lagano masira tjeme, a vi se prepustite uživanju.

Zapešća

Ovdje nas rijetko dodiruju, tako da zapešća sadrže određen nivo tabua. Ona su također ‘na putu’ prema intimnijim dijelovima tijela pa i to pridonosi uzbuđenju. Po zapešćima možete lagano, kružnim pokretima prelaziti prstom.

Koljena

Radi se o području iza koljena, baš na pregibu noge, gdje je nešto mekša koža. To je također mjesto koje nam drugi rijetko dodiruju, što znači da osjetimo mali nalet uzbuđenja kada nas tamo netko dotakne.

Također, tamo je i puno živaca, što znači da se radi o iznimno osjetljivom području. I ovdje dobro funkcioniraju lagani dodiri.

Prsti na nogama

Mnogi ljudi zaziru od diranja stopala, ali nožni prsti nisu samo za ljude s fetišem, zapravo mogu biti izuzetno seksi mjesto za početak predigre. Iako su neki škakljivi već i najmanji dodir, mnogi uživaju kad im se liže, siše ili gladi nožne prste.

Trbuh

Trbuh je blizu vaše glavne erogene zone, pa osjećaj iščekivanja može biti izuzetno uzbudljiv.

Trbuh je i dobro mjesto za igranje temperaturom. Pokušajte u ustima držati nešto hladno ili toplo te tada ljubiti trbuh partnera/ice, piše The Sun.

PROČITAJTE  Riješite probleme u vezi – BEZ RASKIDA!