Meghan Markle ima jutarnji ritual koji joj pomaže da ostane vitka

Vitka linija Meghan Markle nije se puno promijenila od 2011., kada se u ulozi Rachel Zane pojavila u seriji The Suits. Mnogi se pitaju kako joj uspijeva održavati tjelesnu težinu.

Markle je u prošlosti često govorila o svojoj prehrani i vježbanju, otkrivajući što radi kako bi ostala u formi. Njezina prehrana je uravnotežena. Brine se da jede zdravo, ali ništa si ne uskraćuje i u svemu za čime žudi povremeno uživa.

Prema kraljevskoj biografiji Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family, autora Omida Scobieja i Carolyn Durand, Markle je dosljedna u jednoj stvari, a to je da nikad ne preskače doručak.

“Njezina jutra počinju šalicom tople vode i kriškom limuna. Slijedi doručak od zobenih pahuljica s bademovim ili sojinim mlijekom, bananama i sirupom agave”, pišu Omid i Carolyn.

Na njenom tanjuru ujutro se mogu pronaći i druge opcije poput omleta sa sirom, svježim začinskim biljem i kriškom tosta, kao i avokado na tostu.

Nekoliko sati nakon doručka, Markle obilnije ruča, dok večera uvijek nešto lagano.

Nije važno kada jedete, već što jedete

Doručak je najvažniji obrok u danu jer ljude priprema za dan i pomaže im da imaju više energije, ali i da manje osjećaju glad. Iako su neki nutricionisti savjetovali da se doručak ne jede prije 11 sati, a večera nakon 20 sati, drugi tvrde da ne postoji pravo ili pogrešno vrijeme za jelo tokom dana.

“Kontinuirani unos više kalorija u odnosu na to koliko ih sagorijevate dovodi do debljanja. Doba dana nije važno”, tvrdi trener Luke Worthington za Express.co.uk.

Iako je prije jela meso, Markle godinama pokušava jesti hranu biljnog porijekla. Tako je 2015. izjavila da je preko sedmice veganka, a vikendima je fleksibilnija.

PROČITAJTE  Kad vas zaboli glava: Badem umjesto aspirina

Što se tjelovježbe tiče, ona se obično odlučuje za jogu, koju trenira nekoliko puta sedmično.