Mama objasnila zašto je najgori dječiji uzrast onaj od tri godine

Mnogim mamama je najljepši dio majčinstva dok je dijete još beba jer samo jede, spava, puni pelenu i izgleda preslatko.

Naravno, nije uvijek to slučaj i neke preferiraju fazu kada dijete počne da priča, imitira ostale i upušta se u interakciju sa ljudima i generalno je vrlo urnebesno i smiješno.

Jedna mama je na TikToku objasnila koju dječiju fazu smatra zaista najgorom.

Pod nadimkom FailingFullCircle, ova je mama podjelila video u kojem opisuje kako ‘strašni dvogodišnjaci nisu ništa u poređenju sa užasnim trogodišnjacima’.

„Moja ćerka ima skoro tri godine. Zapravo će u nedelju napuniti tri godine. Ako imate malu djecu, znaćete da druga godina nije tako strašna. Problem je u trećoj godini. Moje dijete je pokušalo da samo sebe tuče pesnicama jer mu nisam dopustila da napolju obavi veliku nuždu. Imamo tri funkcionalna toaleta u ovoj kući. Dok sam sređivala namirnice, ona je ugazila na dva paradajza objasnivši da joj izgledaju previše crveno”, rekla je mama u videu koji je pogledalo više od 2.9 miliona ljudi.

@failing_full_circle Three year olds #MomLife #Toddlers #Parenting #ParentsOfTikTok #threeyearolds #ToddlerLife #momsoftiktok ♬ original sound – FailingFullCircle
https://www.tiktok.com/embed.js

Tokom cijelog videa možemo da čujemo kako njena kćerka vrišti i skiči, a mama je samo prokomentarisala da ju je ostavila da na tremu da izražava svoja osjećanja. Na kraju je dodala još jedan komentar:

„Molim vas, nemojte mi pisati kako bi trebalo da je tučem.”

PROČITAJTE  Prirodni lijek protiv glavobolje