Majka ispričala kako izgleda život s četvorkama: Treba nam sat i po da ih nahranimo

Natalie Maree (30) i njezin suprug Kahn iz Australije godinama su se mučili s problemima plodnosti, sve dok nisu dobili svoju kćer Kiki (2). Kada je ponovno zatrudnjela dvije godine nakon rođenja kćerke, mislila je da je samo imala sreće te nije mogla ni zamišljati da očekuje četvorke, kako prenosi Daily Mail.

„U sedmoj sedmici otišli smo na ultrazvuk i otkrili da ćemo imati četvorke. Prvo sam mislila da nosim blizance, ali kad je doktor rekao četvorke, nisam mogla vjerovati. Moj suprug se gotovo onesvijestio kada je čuo vijesti“, ispričala je Natalie.

Prije nekoliko godina, Natalie je dijagnosticirana ‘neobjašnjiva neplodnost’, poznatija kao anovulacija. Zbog svog stanja, morala je ubrizgavati hormone kako bi joj se potaknula redovita ovulacija.

Iako su u njenoj porodici blizanci česta pojava, vijest da nosi četvorke ju je iznenadila.

Četvorke je rodila u 34. sedmici trudnoće pomoću carskog reza, a od tada svoj život objavljuje na društvenim mrežama.

Na svom Instagram profilu redovno objavljuje kako joj izgleda jedan uobičajen dan, ali i činjenicu da je teško brinuti o četiri bebe  te dvogodišnjoj djevojčici. Tako je otkrila da njoj i suprugu treba sat i po da nahrane sve četiri bebe, a nakon što zaspe poslije hranjenja, ona samo odbrojava sate do sljedećeg. Također je razbila mitove o vraćanju tijela u normalnu nakon rođenja četvorki te podijelila fotografije koje pokazuju njen put do povratka na staro.

PROČITAJTE  Treba li i koliko dugo pustiti bebu da plače? Stručnjaci imaju odgovor