Louis Vuitton napravio prostirku za vježbanje s poznatim monogramom. Cijena? Prava sitnica

Ima onih koji u teretanu ili, na primjer, na pilates ili jogu idu samo i isključivo vježbati i boli ih briga kako pritom izgledaju. Muče se, znoje, bore sami sa sobom i izvlaže snagu iz petnih žila.

No, postoji i druga ekipa. Nekima je, pak, i pri jednostavnom odlasku u teretanu važno izgledati dobro pa njeguju sporty chic izgled.

Najvažnije je, naravno uživati u benefitima zdravog vježbanja. Međutim, kada je su pitanju moda i fashion komponenta, ništa nije prepušteno slučaju. Uz kvalitetnu te istovremeno modno dominantnu odjeću za vježbanje valja imati i prigodni asesoar.

Poznata francuska modna kuća Louis Vuitton predstavila je novi proizvod iz svoje jesenske Holiday 2020 kolekcije. Riječ je o luksuznoj joga prostirci u sivo-bež boji, naravno, s decentnim monogramima te marke.

Prostirka je duga 180 cm i široka 66 cm, a ima i kaiš zbog kojeg se može nositi na ramenu poput torbe. Uz prepoznatljive bež i smeđe nijanse ovog brenda, prostirka ima i zlatnu kopču s velikim monogramom.

Ova je prostirka dostupna samo u odabranim LV trgovinama širom svijeta, a može se nabaviti za 1.958 dolara. Prava sitnica.

PROČITAJTE  Savjeti fitness trenera: Vježbanje prilagodite menstrualnom ciklusu