Kate Middleton u tri komada koji čine idealni jesenji outfit

Kate Middleton je epitom klasičnog stila, a gotovo uvijek “igra na sigurno” kada je riječ o modi. Međutim, njeni outfiti savršena su inspiracija za svakodnevne kombinacije.

Ako ove jeseni želite da osvježite svoj ormar novom odjećom, najpraktičnije je da to budu komadi koji se mogu nositi u različitim kombinacijama i čak različitim stilovima.

Na Univerzitetu Derbi pojavila se u kariranom kaputu, pastelnom džemperu i dubokim crnim pantalonama ravnog kroja

Tri sjajna “ključna” jesenja komada u klasičnoj, ali veoma šik kombinaciji ponijela je vojvotkinja od Kembridža, Kate Middleton. U pitanju je odjeća u koju zaista vrijedi uložiti, jer je jako korisna za posao i svakodnevne aktivnosti. Kate se na Univerzitetu Derbi, gdje je održala predavanje o pandemiji, pojavila u kariranom kaputu, pastelnom džemperu i dubokim crnim pantalonama ravnog kroja.

Upravo ova tri komada su sve što vam treba da tokom jeseni budete odlično obučeni: kaput u klasičnom dezenu, koji će vam trajati više sezona, mekan džemper nježne boje koja se lako uklapa u sve, kao i moćne pantalone koje će laskati vašoj figuri, a koje ćete moći da nosite i u dnevnim i u večernjim, elegantnijim varijantama.

Nosila je salonke od prevrnute kože sa potpisom Gianvito Rossi

Kaput, džemper i pantalone koje je Kate odabrala su brenda Massimo Dutti, dok ih je stilizovala suptilnom ogrlicom brenda All The Falling Stars, kao i salonkama od prevrnute kože sa potpisom Gianvito Rossi.

Još jedan detalj koji uvijek dodaje na “skupocenosti” outfita je kožni kaiš sa upečatljivom kopčom – koji lako sa pantalona može da se iskoristi i za kardigan ili “oversize” košulju.

PROČITAJTE  Ostat ćete u čudu: Šta se dešava ako stavite sodu bikarbonu ispod očiju