Horor svake žene: Jedna riječ je uništila prvu bračnu noć. Izvinio se, ali sam noć preplakala

Ova mlada žena ne može, za razliku od mnogih, uživati u čarima braka nakon vjenčanja jer je već prve bračne noći doživjela šok i razočarenje života. Njezin je novopečeni suprug u žaru strasti tokom spolnoga odnosa izgovorio ime – druge žene.

Misli na prijateljicu?

“Vjenčali smo se na Karibima. Bilo je jako romantično i lijepo, sve dok nismo započeli svoju prvu bračnu noć. Tokom seksa on je izgovorio ime druge žene! Provela sam ostatak večeri u kupaonici plačući”, požalila se anonimna 26-godišnjakinja u pismu za The Sun.

“On se sada stalno ispričava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja znam da ima prijateljicu koja se zove tako kako je mene oslovio. Mislim da se ništa između njih ne događa, ali cijelo vrijeme mi se vrti po glavi. Bilo je grozno. Čak i kada gledam fotografije s vjenčanja, sve mi se vraća”, ispričala je čitateljica.

To im je uništilo seks

Seksualni život s dvije godine starijim dečkom, sada suprugom, prije toga je bio odličan, dok sada gotovo i ne postoji. “On se želi pretvarati kao da se ništa nije dogodilo, ali ja to ne mogu”, iskrena je 26-godišnjakinja, koja se za pomoć obratila seksualnoj i psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

“Kratki spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, a taj dan je zaslužan za napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne vjerujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kada god pomislite na tu situaciju, počnite razmišljati o lijepim trenutcima s vjenčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno povežite kako biste vratili strast”, savjetuje Deidre.

PROČITAJTE  Sve tajne ženskog vrhunca: Muškarci pojma nemaju