Beauty salon Allure budi praznično raspoloženje: Posebni decembarski paketi i noviteti kojima ćete razmaziti sebe i drage vam osobe

Bliži nam se zima i novogodišnji praznici, a mjesec decembar je tradicionalno vrijeme kada se budi praznični i duh darivanja. Godina iza nas je bila teška i puna izazova, a njen kraj je pravo vrijeme da zaboravite na brige i loše vijesti i razmazite tijelo i dušu. Beauty salon Allure je mislio o tome, te je za kraj godine za vjerne klijente, ali i one koji će to tek postati pripremio pregršt iznenađenja, noviteta i prazničnih pogodnosti.

Ukoliko želite počastiti i obradovati sebe, svoje najdraže ili pak tražite poklon da pokažete ljubav i zahvalnost prema svojim kolegama, uposlenicima ili poslovnim partnerima, Beauty salon Allure je prava adresa ovog decembra.

Stručnjaci iz tima Beauty salona Allure znaju kakav izazov zimski uvjeti i hladnoća predstavljaju za kožu lica, a manjak kretanja i kaloričnija hrana za tijelo, a kada tome dodate obavezno nošenje maske koja na drugi način može štetiti zdravlju kože lica, problemi se gomilaju. No, ukoliko se odlučite za neki od zimskih paketa i prepustite se u njihove stručne ruke ove zime i praznika vaše lice i tijelo zasjat će u punom sjaju, hidratizirano, obnovljeno i podmlađeno.

U zanimljivoj ponudi pet prazničnih paketa koji uključuju već poznate, ali i nove i jedinstvene tretmane i usluge koje nudi Allure svako će pronaći nešto za sebe.

Jedna od mogućnosti je da sami kreirate svoj zimski paket po želji po cijeni od 95 KM. Paket uključuje jedan od tretmana lica: Power C +, Power Retinol, Power Oxygen, DermaPeel Pro, Ibeauty Wrinkle corrector ili Ibeauty Anti-Ageing activator, a ukoliko se odlučite za još jednu ekstra uslugu iz ponude: relax masažu u trajanju od 30min, Henna obrve, Lash lift, pedikuru ili gel nokte dobijate gratis iMetric analizu lica i tijela.

PROČITAJTE  Uz ova 3 sastojka do savršenih trepavica za samo 7 dana

Uz već pomenuti proizvoljni zimski paket, možete birati i nešto drugo iz ponude. U okviru ostalih paketa nude se 3 tretmana mikrodermoabrazije po cijeni od 150 KM ili 5 tretmana mikrodermoabrazije po cijeni od 230 KM, gel nokti + Lash lift + oblikovanje obrva i farbanje kanom po cijeni od 90 KM, Vakum vreća: 5 tretmana po cijeni od 175 KM ili 10 tretmana po cijeni od 300 KM. Paket broj 5 možete izabrati ukoliko želite uljepšati vaše trepavice i nokte, a u ponudi su ruski volumen + trajni lak po cijeni od 110 KM, ruski volumen + gel nokti 115 KM, ruski volumen + all inclusive nadogradnja noktiju 120 KM, te ruski volumen + šminkanje po cijeni od 125 KM.

Henna (kana) obrve jedan su od noviteta u ponudi Beauty salona Allure, a od novembra klijenti u salonu mogu probati još nekoliko novih usluga. Tu su lavanda tretman lica, avocado tretman lica, zimski lifting tretman, kolagen tretman lica, laminacija obrva, vacuum vreća (Vacuslim 48), đumbir masaža u trajanju od 60 minuta, te kraljevska masaža također u trajanju od 60 minuta.