Aprilska romansa razdrmaće živote ova tri horoskopska znaka

Ovan donosi sreću u ljubavi, kao i sreću u skoro svemu ostalom što doživljavamo. Najvažnija stvar sa energijom Ovna je u tome što moramo da radimo sa njom, inače će nas preokrenuti.

Zaljubljeni, koji želite da podijelite duboka i pozitivna iskustva zajedno, ovo je sezona za vas, piše Luftika.

Ko su najsrećniji horoskopski znaci kada je ljubav u pitanju ove sezone Ovna?

Rak

Sve što vam je bilo potrebno je taj jedan znak da će stvari krenuti na bolje, i evo ga. Sezona Ovna je stigla, a vi ćete biti preplavljeni njegovom slavom.

Život će vam uskoro postati bolji, posebno u ljubavnom smislu.

Primjetićete da vam se čini da ova sezona povećava samopouzdanje; osjećate se dobro kada kažete šta vam je na umu i više nemate tu mučnu inhibiciju koja vas je mučila.

Ovo ne znači da ćete sve izbrbljati, ali ćete svom ljubavnom partneru reći šta vam je na umu i šta vam je potrebno da ova ljubavna veza pređe na sljedeći nivo – na koji želite da idete.

Ako je posvećenost ono što tražite, dobićete je.

Ako želite da začinite stvari u spavaćoj sobi, ne bojte se – vaš partner je sto posto tu za vas, u tom pogledu.

Djevica

Vaš ljubavni život je oduvijek bio više predstava za druge nego pravo zadovoljstvo za vas, iako se čini da bi sezona Ovna to mogla malo da promjeni, bar na neko vrijeme.

Možete priznati sebi da ste u vezi sa glupavom osobom; glupani su u redu, oni su samo dosadne osobe koje nemaju mašte ili volje. Ipak, oni su vaši.

Volite da kažete ljudima da živite životom osobe koja je noću i danju u romantičnom blaženstvu, ali to nije istina; ovo govorite drugima da biste im pokazali da ste sretni, i to radite da biste ih ućutkali prije nego što se jave sa zapažanjima i savjetima.

PROČITAJTE  Polovina smrtnih ishoda zbog raka može se izbjeći. Treba se riješiti nekih navika

Evo u čemu je stvar – toliko ste se navikli da vam je partner dosadan da ne očekujete da će se promeniti, a tokom sezone Ovna, oni će se mijenjati.

Možda ta promjena neće biti zauvijek, ali iskoristite novo interesovanje vašeg partnera za vas. To je dobra stvar, Djevice.

Vaga

Obožavate energiju Ovna i uvijek ste to mogli da prevedete kao dobru i produktivnu stvar.

Ova energija će ući u vaš romantični život i dati vam upravo ono što vam je potrebno: zajedništvo.

Vi i vaš partner ste zaljubljeni, ali niste baš toliko uključeni u živote jedno drugog.

Tražili ste nešto da podijelite, nešto što će vas oboje stimulisati, nešto…kreativno.

Zahvaljujući vatrenoj energiji Ovna, naići ćete na tu vezu i oboje ćete se njome napuniti.

Spremite se da uradite nešto posebno sa osobom koju volite, i znajte da je ovo — ovaj projekat, ili šta god da je — važno i morate ga shvatiti ozbiljno.

Ovo je nešto što ne samo da će učvrstiti vašu vezu, već će vas i dalje spajati kako vrijeme odmiče. Upravo ćete osvojiti ljubavni jack pot, Vage.